ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Zdraví
neniobr.jpg

Dceřiná společnost nemocnice Městec Králové Modrá brána zajišťuje návazné zdravotní a sociální služby pro starší a imobilní pacienty.

Díky podpoře z řad místních podnikatelů bude tato činnost nyní mnohem jednodušší a efektivnější: „Tento automobil výrazně zkvalitní naši práci.Umožní pohodlnou přepravu i špatně mobilních pacientů například k lékaři nebo na úřady, bude sloužit i k přepravě různých zdravotních pomůcek,“ uvedla ředitelka městecké nemocnice a jedna ze zakladatelek Modré brány MUDr. Renáta Petrová.

Slavnostního předávání vozu se zúčastnilo mnoho osobností, mezi jinými i přední český motivační spíkr, kouč, lektor a překladatel Mark Dzirasa: „V dnešní době je potřeba pomáhat ostatním, důležité je, aby naše pomoc byla účinná – přesně jako v tomto případě.“

Automobil zakoupila společnost Kompakt, která zároveň zařídila i reklamní využití plochy vozu. „Je to už 366. vůz, který takto předáváme po celé republice. Jsme rádi, že i tady se našlo tolik firem, které si zakoupily plochu na tomto autě a pomohly tak dobré věci,“ usmívá se Dr. Miroslav Káninský, ředitel společnosti Kompakt. Ta našla způsob, jakým mohou podnikatelé účinně pomoci ostatním, a to i menší finanční částkou. Zakoupením reklamní plochy na sociálním vozidle získají reklamní plochu na automobilu po dobu šesti let, kromě toho budou moci prezentovat své firmy i v médiích, tisku, místním rozhlasu a televizi nehledě na hlavní cíl – zkvalitnění vozového parku v zdravotních a sociálních zařízeních.

Projekt Sociální automobil realizuje společnost Kompakt již od roku 1997 a díky spolupráci s mnoha firmami a společnostmi z celé republiky získal již 365 „sociálních automobilů“, které byly předány různým ústavům a zařízením, jenž pečují o mentálně a tělesně postižené. Formou zakoupení reklamy na těchto automobilech tak firmy přispívají k lepším možnostem přepravy zdravotně postižených dětí, mládeže nebo dospělých, neboť aktuální stav vozového parku ústavů a sdružení, které se o ně starají, je v současné době alarmující. Mnohdy je přeprava vozíčkářů či postižených upoutaných na lůžko často vyloženým hazardem, ale bohužel běžně prováděným. Navíc díky neustále se snižujícím dotacím nejsou pěčovatelé schopni zakoupit vozy s odpovídajícími parametry a musí se tak spoléhat na dobrovolné dary a charitativní činnost různých organizací. Myšlenka Sociálního automobilu tak přináší jak pomoc v charitativní rovině, tak možnost komerční sféře zajímavým způsobem propagovat svou činnost.

Fotografie:

http://www.uschovna.cz/zasilka/D1M8NWWF6Y8PXU7M-Y9H

Na fotografii:

Ředitelka nemocnice a zakladatelka Modré brány Mudr. Renáta Petrová s motivačním trenérem Markem Dzirasou při předání charitativního auta od sponzorů prostřednictvím společnosti Kompakt s.r.o.

 

Tiskový servis:

Profit klub

Salmovská 10

120 00 Praha 2

Kontakt:

Jaroslava Timková, 775 733 662

Monika Mašková, 722 945 368

www.profitklub.cz


 



autor: Profitklub
vytvořeno - 12.10.2011
Počet shlédnutí: 1295

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz