ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Cestování
neniobr.jpg

Každý, kdo někdy jel na hory, si jistě pokládal otázku, kde zjistit aktuální informace ze zimních středisek.

Dobrá zpráva pro každého fanouška zimních sportů - server zimní střediska spouští novou verzi svého zimního informačního portálu. Ta přináší spoustu nových vlastností - největší z nich je možnost hodnotit aktuální stav střediska - stav sjezdovek, fronty a kvalitu sněhu, které dohromady zabere jen několik sekund. Proto lze snadněji sdílet situaci ve středisku a přesně vědět, jak to ve vybraném středisku vypadá a jestli  radši nezůstat doma. Dále lze odesílat komentáře, díky kterým lze určit stav ještě přesněji. Takto zjistíte například počasí Špindlerův Mlýn. Dalšími novinkami je nový design a s ním i spoustu nových informací, které o středisku lze nalézt. Samozřejmě kromě předpovědi počasí, webkamery, sněhové statistiky a snowparku, které server obsahoval již v předchozích verzích. U předpovědi počasí se lze podívat až 4 dny dopředu, webkamera ukládá archivní fotografie, takže se lze podívat, jak se počasí vyvíjelo během dne. Pokud vás tedy zajímá webkamera Ještěd, není nic jednodušího. Často vyhledávaným termínem je také webkameru z Herlíkovic . Doufáme, že se vám nová verze bude líbit a pomůže vám při vašich cestách a hory.



autor: Chobot
vytvořeno - 3.11.2011
Počet shlédnutí: 1475

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz