ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Ostatní
neniobr.jpg

Dne 27.10.2011 se na dvě desítky zaměstnanců Energetických opraven, a.s. sešly ve Vysoké peci, aby společně věnovaly jeden pracovní den a své síly na pomoc místnímu Dětskému domovu.

Společnost Energetické opravny, a.s. se akcí formou firemního dobrovolnictví účastní již dlouhodobě a po několikáté.

Dobrovolníci tentokrát v dětském domově pomohli s přípravou zahrady i samotného domova na nadcházející zimu a navíc rozšířili dětské hřiště o pískoviště.

Dle slov paní ředitelky dětského domova Bc. Libuše Houdové byl za zaměstnanci Energetických opraven, a.s. vidět pořádný kus práce, který dětskému domovu výrazně pomohl v rámci údržby areálu.

Od zaměstnanců i dětí dětského domova ve Vysoké Peci patří zaměstnancům a vedení společnosti Energetické opravny, a.s. poděkování za odvedenou práci a věnovaný čas.

Za společnost KASTY.CZ, která pomoc Energetických opraven, a.s. dětskému domovu zprostředkovala a organizovala děkujeme všem firemním dobrovolníkům za energii a vstřícnost, se kterou se zadaných úkolů zhostili.

Vzdělávací společnost Kasty, s.r.o. pracuje v oblasti rozvoje a vzdělávání firem již od roku 1999. Naše služby související s interním marketingem a rozvojem firemních kultur zahrnují rovněž organizaci firemního dobrovolnictví, které dnes stále častěji naplňuje společenskou odpovědnost firem.Firemní dobrovolnictví, je obecně prospěšná činnost, kdy zaměstnavatel poskytne vybranému subjektu práci a čas svých zaměstnanců. Důležitý je i fakt, že se jedná o společnou podporu zaměstnavatelem a zaměstnancem: zaměstnanci pomáhají svou prací, znalostmi a elánem a zaměstnavatel hradí všechny spojené náklady. ,,Více informací o firemním dobrovolnictví lze získat na www.firemnidobrovolnictvi.cz“,  představuje firemní dobrovolnictví Mgr. Jiří Kastner, MBA, konzultant a kouč společnosti KASTY, s.r.o.

 

Jiří Kastner

 

 
   

Tel. 603 82 82 42



autor: KASTY
vytvořeno - 8.11.2011
Počet shlédnutí: 1302

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz