ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
619.jpg

Rozsáhlá nabídka nemovitostí rozděluje zákazníky realitních kanceláří na dvě skupiny. Na jedné straně jsou ti, kteří potřebují bydlet okamžitě nebo se úpravě domu snaží vyhnout a kteří tudíž logicky sahají po novostavbách.

Druhými jsou klienti, jenž chtějí vnést do nového domova svou osobitost a tito vyhledávají starší domky a následně se pouštějí - po důsledném výběru zhotovitelské firmy- do náročné a často i nákladné rekonstrukce. U objektů, které nevyžadují zásadní statické zásahy, firma obvykle přestavbu zahájí zateplením. Toto sestává jednak ze zateplenícelé fasády, které přinese do budoucna úsporu tepla až 50 %, dle vybraného způsobu a provedení.

To jde ruku v ruce s rekonstrukcí a zateplením střechy, kde se nabízí větší množství variant s přihlédnutím k typu střechy a použité krytině. Často se při rekonstrukci využije možnosti půdní vestavby, kde je možno využít například ekonomického a ekologického sádrokartonu či sofistikovaného dřeva. Při výběru zhotovitele je dobré se ujistit, zda je držitelem certifikátu ISOa Zelená úsporám a jaká je výše jeho pojistky pro případné  způsobené školy.



autor: eustrechy
vytvořeno - 14.11.2011
Počet shlédnutí: 1400

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz