ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
625.jpg

Rádi se necháváte unášet adventní atmosférou nasvícených měst, zářivých výloh a vábivých stánků, ale nemáte chuť obíhat obchody a shánět dárky? Pak máte možnost objednat vánoční dárky online z pohodlí Vašeho domova!

Internetový obchod s pánskými košilemi a kravatami značky SmartMen rozdává svým zákazníkům vánoční dárek – hedvábnou kravatu dle výběru zdarma při objednání alespoň dvou košil z nabídky obchodu. Ke každé objednávce zákazník navíc obdrží kupón se slevou 10 % na povánoční nákupy v roce 2012. Kupón je přenosný a lze jej v daném termínu uplatnit i opakovaně.

Internetový obchod na adrese www.smartmen.cznabízí velikosti a střihy košil výhradně skladem a může Vám tak garantovat dodání Vaší objednávky do 24.12. Zásilka je z obchodu expedována přes Českou poštu druhý den. Objednávky optimálně zadávejte nejpozději 20.12. Nicméně dodání i po tomto čase lze řešit individuálně po dohodě na infolince obchodu.

Vaši blízcí naleznou pod vánočním stromečkem kvalitní pánskou košili typu business do obleku, nebo casual pro méně formální příležitosti. Košile SmartMen ve střihu Regular fit a Slim fit jsou vyrobeny z kvalitní 100 % bavlny s úpravou pro snadné žehlení. Hedvábné kravaty jsou příjemné na omak a dobře se uvazují pro všechny typy uzlů. Kravata je moderního střihu o šířce pouze 8 cm a tímto opticky zeštíhluje postavu.



autor: smartmen
vytvořeno - 20.11.2011
Počet shlédnutí: 1373

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz