ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Zábava a hobby
neniobr.jpg

Co se vám vybaví při slově „dětství“? Převládající většina lidí začne poukazovat na přátele a dřevěné hračky. Kamarádství a kontakty zpravidla fungují i dnes, ale kde jsou tradiční dřevěné hračky, jež jste měli rádi a které rozdávaly radost možná i po několik generací? V nedávné době způsobila záplava hraček různých druhů zejména z Číny jisté vytlačování klasických tuzemských hraček - naštěstí se trend vrací k původním hodnotám a začínáme opět preferovat kvalitu, zdravotní nezávadnost a v neposlední řadě i vztah k přírodnímu materiálu - dřevu.
Hračky ze dřeva díky jejich vyrovnané váze a nejen tvarové stálosti maximálně působí na vývoj motoriky a díky populárním motivům i na představivost a estetické cítění. Vzpomeňte si na sebe nebo třeba na generace před námi - všichni jsme vyrůstali vedle tahacích kačenek, kostek ze dřeva, hraček s krtkem nebo dřevených divadélek značek Schowanek nebo Tofa.
Výroba, která začala roku 1908 zůstala nezměněna a následník výše zmíněných značek, firma DETOA Albrechtice s.r.o. jakožto jedna z posledních přeživších výrobců dřevěných hraček v Evropě se otevírá zájemcům a rodinám ve formě interaktivních prohlídek. Přijďte si projít naší kouzelnou výrobnu v Jizerských horách a okusit vývoj hraček na vlastní kůži!
Hračky DETOA jsou sestavovány pouze ze dřeva, které se těží v horách střední Evropy. K vybarvení se aplikují výhradně kvalitní, certifikované a ekologické barvy a laky, splňující normu EN 71 a nezatěžující životní prostředí. Protože jsou hračky určeny hlavně nejmenším dětem, je výrobnímu procesu a finalizaci věnována obzvlášť velká pozornost, garantující neměnnou a vysokou kvalitu výrobků. Spolu s hračkami se DETOA zabývá navíc výrobou a dodávkou komponent do klavírů a pianin.
Vedle výroby a organizace prohlídek pořádá DETOA událost „Týden české hračky“, ve které děti různých věkových skupin soutěží v šikovnosti a kreativitě. Minulého ročníku se utkalo v jedinečné atmosféře celkem 350 dětí, které sestavovaly výrobky z předem poskytnutých díků.  



autor: Franta.Svalil
vytvořeno - 22.11.2011
Počet shlédnutí: 1333

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz