ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
660.png

Ano, ji nyní vám můžeme představit první slevový portál, který se zaměřuje výhradně na slevy z oblasti stavby, architektury, designu a další.

Nový portál na slevy – ale úplně nově pojatý

Třikrát hurá. Konečně se to dostalo i k nám a v nabídce milionu slev, se objevil první, který má konečně zajímavé a úzké zaměření. Dočkáme se snad pokračování i ze strany dalších programátorských gigantů?

Po nástupu slevových portálů, se nám v letošním roce, trh rozrostl také o agregátky slev. Po několika měsících došlo k očekávanému spojení několika hlavním poskytovatelů. Tento krok rozhodně povede k protřídění trhu.

A právě s blížícím se řídnutím serverů se zde otevírá možnost, kterou jako první využívá portál slevadodomu.cz. Na tomto novém serveru naleznete vše, co se týká bydlení. Ať už slevy nábytku, zařízení, doplňků tak také práce návrhářů, designérů, architektů a dalších prací třeba i zedníků a instalatérů.

Je to výborná nabídka nejen pro kupující, kteří se mnohdy dozví o akci prodejce až na místě – nebo ji v horším případě propásnou, Ale také pro vlastní poskytovatele slev nabízí velmi zajímavou variantu propagace a seznámení klientů s jejich nabídkou. Internetová reklama je přesně cílená a komplexní podpora, která se takto firmě naskytne je ve všech bodech přínosná.

Zkuste se také podívat na slevadodomu.cz  a třeba si tam vyberete Vánoční dárek, nebo jen něco pro radost.



autor: Lucie Šnajdrová
vytvořeno - 12.12.2011
Počet shlédnutí: 1295

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz