ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Zábava a hobby
740.jpg

Airsoft, Paintball, ideální hry pro teambuilding

Všichni muži zůstanou až do smrti malými chlapci, nikdy nepřestanou být dětmi. To je stará, lidová pravda. Po čem touží každý malý kluk, jaké jsou jeho sny? Stát se aspoň na chvíli hrdinou, vojákem, který vyhrává bitvy a souboje. Po tom touží každý muž do konce svého života. Ne každý se však může být profesionálním vojákem, členem elitní jednotky. A přece je možné splnit si sen. Díky účasti na teambuildingové akci Airsoft nebo Paintball, pořádané agenturou Z- agency. Military hry Airsoft a Paintball vám dětské sny o hrdinných skutcích dokáží splnit a zraelizovat.

Paintball a Airsoft  jsou zábavné hry pro všechny, kdo chce cítit v žilách adrenalin. Airsoft v režii odborníků na teambilding vás zavede do válečné hry plné dobrodružství, s autentickými replikami zbraní, vybavením a uniformami. Airsoft však není jen zábava nebo koníček, Airsoft je také ideální způsob, jak zdokonalovat své dovednosti, jak spolupracovat v týmu. Z tohoto důvodu je Airsoft  velmi často využíván firmami, které potřebují vytvořit soudržný a spolupracující pracovní kolektiv. Je využíván jako ideální způsob teambuildingu.

 Hry Airsoft a Paintball, vytvořené odborníky a vášnivými bojovníky z agentury Z-agency, jsou tématické hry, které vyžadují rychlé rozhodování, týmovou spolupráci a přesnost. Vlastnosti, které jsou potřebné v každé firmě. Airsoft je zábava s prvky vojenského života. Účastníci zažijí, při plnění úkolů, které vyžadují inteligenci, spolupráci a odhodlání, spoustu dobrodružství. Chlapecké sny se díky účasti na teambuildingové akci Airsoft stanou realitou.



autor: JanaM
vytvořeno - 2.2.2012
Počet shlédnutí: 1299

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz