ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Služby
neniobr.jpg

Profesionální stěhování Ostrava

Každý z nás již byl jistě někdy konfrontován s nutností se stěhovat či reorganizovat stávající uspořádání domácnosti, kanceláře nebo celé firmy. Každá změna znamená určitý posun v našem životě, ať už je to změna životního stylu či úrovně. Život jde dál a my se neustále vyvíjíme. Naše společnost je zde proto, aby Vám tyto změny ulehčila a splnila všechny Vaše představy.

Stěhováček s. r. o. je zavedená společnost, která na českém trhu působí od roku 1999. Naše působení je zaměřeno zejména na Moravskoslezský kraj, kde vedeme řadu poboček (Ostrava, Opava, Orlová, Karviná, Havířov, Český Těšín, Frýdek - Místek, Bohumín, Nový Jičín). V rámci těchto poboček jsme schopni zaručit Vám zvýhodněné sazby za dopravu, avšak stěhovací služby poskytujeme i v rámci celé ČR i EU. 

Proč si vybrat naši firmu?

Naše společnost Vám zajistí kvalitně a profesionálně provedené stěhování za výhodné ceny. Reagujeme na poptávky jak zadané telefonicky, tak i zaslané elektronickou poštou. Zaručujeme Vám, že nám Váš e-mail nebude ležet ve schránce nepovšimnut několik dní, ale zareagujeme vždy obratem. Rovněž také rádi a ochotně zodpovíme všechny Vaše dotazy. K zákazníkům přistupujeme individuálně, žádná Vaše přání či požadavky neodbydeme, ale pokusíme se společně s Vámi vždy vymyslet takový způsob či termín stěhování, který Vám bude vyhovovat. 

Jak stěhování probíhá? 

Již na našich internetových stránkách můžete využít aplikaci s názvem Kalkulačka, pomocí které si sami dovedete spočítat přibližnou cenu stěhování svého bytu. Pokud si to však budete přát nebo jedná-li se o větší objekt (firma, archiv, knihovna, škola...), pošleme přímo k Vám našeho technika, který Vám po prohlídce objektu spočítá přibližnou cenu stěhování přímo na místě. Následně si s Vámi  domluvíme termín stěhování včetně dalších podrobností (stěhujeme i o víkendech a svátcích bez zvláštních příplatků). Můžeme Vám také zajistit s předstihem zapůjčení přepravních boxů různých typů a velikostí. Pokud si své věci dobře připravíte a zabalíte, můžete tak celý proces stěhování značně zjednodušit a urychlit. Nemáte-li však na tuto přípravu čas či energii, nevadí. Nabízíme také službu "od A až do Z", která v praxi vypadá tak, že naši pracovníci přijedou v den stěhování k Vám, vše Vám sbalí, zajistí proti poškození, odvezou, vyloží a rozmístí v novém bytě tak, jak si budete přát. Disponujeme různými druhy obalových materiálů a tak se nemusíte bát, že by v průběhu nakládání a převozu došlo k poškození Vašeho majetku. Stěhujeme i křehké předměty, starožitnosti a umělecké sbírky vždy bez úhony a spolehlivě. 

Naším cílem je i nadále rozšiřovat řady spokojených zákazníků a odvádět svou práci dobře a poctivě. 



autor: stehovacek
vytvořeno - 15.2.2012
Počet shlédnutí: 1283

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz