ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
771.jpg

Velkoobchod látek pro bytové interiéry zařadil novou značku

V dnešní době se setkáváme s velkým výběrem látek do bytových interiérů opravdu v širokém množství. Mnoho firem je na našem trhu již mnoho let a prodávají se v mnoha obchodech. V těchto dnech vstupuje na český trh nová značka z Anglie - PAVILION, která je v české republice zastoupena firmou Artes Design s.r.o. První reakce na látky firmy PAVILION jsou úžasné, a nepochybně se setká mezi obchodníky a interiérovými studii s velmi dobrým hodnocením. Exkluzivita však bude zachována počlivým výběrem prodejců, kteří tuto značku budou moci dále prodávat. Firma Artes Design celou kolekci představila designérům, se kterými spolupracuje a reakce byly velice kladné. Navíc jsou ceny látek velmi příznivé. Neokoukané vzory, exkluzivita, vysoká kvalita a příznivé ceny - bravo, držíme palce. 



autor: artes
vytvořeno - 25.2.2012
Počet shlédnutí: 1350

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz