ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Zábava a hobby
neniobr.jpg

První díl exotické reality show Hotel Paradise je za dveřmi a zájem fanoušků i médií je napjatý k prasknutí! Buďte v obraze jako první s portálem http://hotel-paradise.cz. Na něm najdete všechno od vysílacích časů, episod a podrobností o soutěžících po pikantní detaily a zajímavosti!

 

Peprná podívaná v ráji

Hotel Paradise v zahraničí sklízí ohromný úspěch a není se čemu divit – diváky čekají krásní soutěžící v luxusním hotelu v exotické Dominikánské republice, jejichž úkolem je se spárovat a chránit si partnera před lovícím single obyvatelem. Na http://hotel-paradise.cz se tedy můžeme těšit na zjitřené emoce, intriky, sex a spoustu zábavy!

Nenechte si ujít exkluzivní informace

Fanouškovský web http://hotel-paradise.cz už vypátral nejen lokaci Hotelu Paradise, ale také zná identitu prvních třech soutěžících! A nejedná se o žádné svatoušky – co asi v luxusním hotelu předvede divoká playmate Zuzana Plačková, pohledný svalovec Nikola Cigolinov s bohatou minulostí v erotickém průmyslu nebo Dominika Kukáňová, kterou v SuperStar nechtěně proslavil Pavol Habera svými hláškami o orálním sexu? Zjistěte to první!



autor: janakratochvilova
vytvořeno - 29.2.2012
Počet shlédnutí: 1681

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz