ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
814.jpg

Kominík Abraham

 

Vložkování komínů

Vložkování komínů Prováděné kominíkem.

Než přijde na řadu vložkování komínu, přichází většinou ke slovu frézování komínu. To platí především při rekonstrukci komínové stavby. Podobně jako u stavebních úprav komínu, je frézování a vložkování komínu z hlediska požární bezpečnosti velká zodpovědnost.
Je potřeba zohlednit celkový stav zvážit, je-li konstrukce komínu schopna přežít vibrace a otřesy procesu frézování bez závažného poškození zdiva komínu. V tomto ohledu musím zkontrolovat zvláště materiál stropních částí a nosné sloupy.

Náležitosti vložkování komínů kominíkem.

Pro vložkování komínu je vnitřní průměr komínu stěžejní. Zásah frézou je většinou nezbytný. Po vyvložkování komínu se průduch zmenší, s čímž je třeba počítat zejména v souvislosti s připojeným spotřebičem.

Před samotným vložkováním komínu je opět nutná revize komínové šachty. V případě vážného poškození (například během frézování komínu) je následná oprava komínového tělesa před vyvložkováním komínu nevyhnutelná.

Odborný dohled a profesionální přístup během celé rekonstrukce komínu je důležitou prevencí nechtěných a nepříjemných nehod a problémů. Důkladný a zodpovědný přístup k celému zásahu do komínové soustavy garantuje úspěšně provedenou rekonstrukci, dlouhodobou životnost komínu a plynulý a efektivní provoz.
Kominík Abraham Teplice



autor: kominik
vytvořeno - 18.3.2012
Počet shlédnutí: 1506

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz