ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 38 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
820.jpg

Firma Goldfinger porcelán byla založena v roce 1998. Zabývá se malosériovou výrobou keramiky a porcelánu.

Různých možností je určitě dost, ale jestliže chcete něco skutečně originálního, zajděte si prohlédnout porcelán brněnského Goldfingeru. Ať už potřebujete čajovou soupravu, porcelánový servis, samostatný hrnek, nebo vybavení pro kavárnu, v Goldfingeru to můžete získat.

Firma Goldfinger porcelán je mladá a moderní, a přesně takové jsou i její výrobky: Je to porcelán moderní, nápaditý, odvážný. Zákazník tu vybírá mezi výrobky různých stylů: geometrické tvary má souprava nazvaná Žehlička, jemným dojmem působí porcelán ze série Šárka a velice oblíbená je stylová řada nazvaná Retro. Ale v Goldfingeru toho najdete ještě víc.

Goldfinger: Porcelán pro dobrou pohodu

Pokud patříte k lidem, kteří se rádi obklopují krásnými věcmi, jež navozují pocit příjemna a pohody, a pokud také máte rádi pěkný porcelán, bude se vám v Goldfingeru líbit. Vysloveně milý je například hrnek se jménem Mobil. Ačkoli by se podle názvu mohlo zdát, že se jedná o hrnek ve tvaru mobilního telefonu, je to úplně jinak. Mobil je totiž pěkný, elegantní hrneček tulipánového tvaru, ovšem plně mobilní ‒ je to „hrnek na kolečkách‟.

Ani dalším výrobkům značky Goldfinger porcelán nechybí vtip, šarm a nápaditost. Přesvědčte se sami, možná vám pro dokonalou pohodu chybí právě tohle!



autor: xonecz
vytvořeno - 20.3.2012
Počet shlédnutí: 5773

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz