ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Vzdělávání
895.jpg

Vyměňte zvládání náročných pracovních úkolů a stresů za euforii, že jste zvládli něco, na co si řada jiných netroufne ani pomyslet.

 

V rámci vzdělávacích projektů i samostatných vzdělávacích kurzů společnost KASTY.CZ využívá, mimo jiné, outdoorovou metodiku jako efektivní nástroj katarze a rozvoje v pracovních týmech. 
Outdoorové kurzy jsou naší společností vnímány jako součást rozvoje a motivačních nástrojů a proto s našimi zákazníky lpíme na přípravě a podrobném vyhodnocení těchto zážitkových kurzů. 

Cílem outdoorových kurzů je poznání sebe sama v rovině svébytného "já" a zároveň i jako funkční součásti týmu
Outdoorové kurzy umožňují velmi efektivní poznání týmu jako celku i jeho jednotlivých členů, poznání vývojové fáze týmu, interpersonálních vazeb apod. 
Součástí práce společnosti KASTY.CZ je tato poznání současně se zkušenostmi z outdoorových kurzů zužitkovat pro další rozvoj jednotlivce i týmu jako celku

Sled modelových situací probíhá během outdoorového kurzu takřka bez jakéhokoli programového přerušení. Po celou dobu je součástí týmu kouč, lektor a psycholog. Na realizaci outdoorových kurzů se v oblasti technického zajištění podílí tým našich profesionálních instruktorů. 

S každým týmem je kouč nebo lektor společnosti KASTY.CZ v kontaktu již v jeho reálném pracovním prostředí před realizací outdoorového kurzu. Znalost a zkušenost konkrétní firmy se vždy promítne do příprav modelových situací a naší práce během outdoorového kurzu. 

Projevy a chování během outdoorových kurzů jsou ovlivněny velmi příjemnou atmosférou poznání nových věcí a zkušeností. Tento fakt přináší silný impuls pro rozvoj a růst jak osobností účastníků, tak celého týmu. 

Důležitá a pro výsledný rozvojový dopad rozhodující je práce kouče a lektora. Klíčovou je jejich vnímavost vůči dění v týmu i uvnitř každého jednotlivce. Zde tým KASTY.CZ pracuje se svými zkušenostmi z předešlých outdoorových kurzů, ale takén assessment center, diagnostických kurzů a vzdělávacích kurzů

Více informací získáte na:

- www.kasty.cz

- jan.kastner@kasty.cz

- +420 777 169 353



autor: KASTY
vytvořeno - 2.5.2012
Počet shlédnutí: 1242

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz