ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Vzdělávání
neniobr.jpg

Brian Tracy je světová špička v oblasti leadershipu, managementu, prodeje a koučinku a jeden z jeho úspěšných seminářů se uskuteční Praze 20.5 2012 v Likešově aule Vysoké školy ekonomické od 10h (nám. W. Churchilla 4, Praha 3).

Brian Tracy přednáší pro firemní a veřejné publikum o tématech osobního a profesního rozvoje, včetně vedení zaměstnanců a týmů. Je jedením z nejúspěšnějších odborníků na to, jak dosáhnout úspěchu v profesním i osobním životě. Jeho excelentní návody a semináře na téma profesionálního vedení, zvýšení prodeje, dosažení sebevědomí a životních cílů a důležité psychologie úspěchu - přinášejí okamžité změny a dlouhodobé výsledky! Je nejprodávanějším autorem více než 45 světových bestsellerů, které byly přeloženy do desítek jazyků. Také v České republice jsou jeho knihy velmi oblíbené, můžete znát například titul „Snězte tu žábu!“. Tracy sestavil a produkoval více než 300 úspěšných audio a video programů o vzdělávání a také poskytl své konzultace a školení pro více než tisíc společností po celém světě.

V České republice tohoto excelentního odborníka oficiálně zastupuje Renata Kronowetterová, která nejen organizuje jeho semináře a přednášky, ale také je spoluautorkou úspěšné knihy „Nový začátek“. V této knize oba autoři prozrazují tajemství nového životního začátku a metody k dosažení úspěchu. Renata je kouč, spisovatelka, lektorka a ředitelka tří firem. Intenzivně se zabývá osobním a profesním rozvojem od roku 2001. Nabízí také systemický koučink, ve kterém pomáhá maximalizovat potenciál a plně využít vnitřní sílu svých klientů.

Na stránkách www.brian-tracy.cz naleznete aktuální přehled všech seminářů Briana Tracyho v České republice.

 

Kontakt:                                                 

 Tereza Niesytová                                         

  Tel.: 721 721 131



autor: Profitklub
vytvořeno - 7.5.2012
Počet shlédnutí: 1241

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz