ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Vzdělávání
neniobr.jpg

Jsou Češi národ věčných začátečníků?

Čím to je, že je u nás tak mnoho věčných začátečníků? Většinou je to tím, že studenti nejsou dostatečně motivovaní. Bez dostatečné motivace studenti začnou vynechávat hodiny a začínají hledat výmluvy proč už na cizí jazyk nemají čas. Naše jazyková škola má řešení! Kurzy angličtina pro začátečníky a angličtina pro znalé začátečníky jsou tím pravým řešením. Ač se výuka cizího jazyka prostřednictvím SMS může zdát na první přečtení bláznivá, opak je pravdou. Angličtina pro samouky je tím pravým řešením pro studenty bez motivace. Sto šedesát znaků denně není samo o sobě mnoho. Mít však za úkol, den co den se je naučit, je to tak akorát. Jsou-li slova a fráze použity způsobem, který je pro lidské chápání intuitivní, úspěch výuky prostřednictvím SMS a MP3 je zaručen. Počítejte, tři slova a tři fráze denně. Za měsíc 180 slov a frází. Za rok přes 2000 slov a frází. Tento osobní pokrok Vám v oblasti slovní zásoby zajistí výrazné zvýšení komunikačních schopností až o 50%, zvýšení schopnosti rozumět až o 80% a 100% pokryje nároky na slovní zásobu ke Cambridge, DELF, DELE, Goethe a dalším jazykovým zkouškám. Kurz angličtina pro začátečníky získal bezkonkurenční garanci kvality díky špičkovému umístění v soutěži internetové efektivity a TOP7 Nápad roku.



autor: urbis
vytvořeno - 28.5.2012
Počet shlédnutí: 1295

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz