ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
Kategorie: Zábava a hobby
neniobr.jpg

Ve středu 20.června od 8 do 12hodin jsou děti ve věku 3 – 15 let z blízkých i vzdálených mateřských i základních škol stejně jako maminky a tatínkové na mateřské dovolené či prarodiče s vnoučaty zváni na WITTE Den dětí.

 Ve středu 20.června od 8 do 12hodinjsou děti ve věku 3 – 15 let z blízkých i vzdálených mateřských i základních škol stejně jako maminky a tatínkové na mateřské dovolené či prarodiče s vnoučaty zváni na WITTE Den dětí.

Pro širokou veřejnost připravila firma WITTE Automotive ve svém nejdeckém areálu zábavné dopoledne plné soutěží s technickým zaměřením.

 

„Den dětí v tomto rozsahu pořádáme jako speciální akci poprvé. Chceme s těmi nejmenšími a teenagery oslavit 20.narozeniny firmy. Děti se vztahem k technice jsou totiž naší budoucností. A proč „Technika letí“? Je to obor moderní, rychle se vyvíjející a pro mnohé z nás je opravdu zábavou. Kromě WITTE stanovišť si vyzkoušejí s BESIPem bezpečnost na dopravním hřišti. Techniku nutnou pro bezpečnost na silnicích představí Městská policie a Hasiči Nejdek. Techniku sportovní bude zastupovat beach volejbalový kurt BVC WITTE Chodov. Techniku hrou připravil Dětský svět Nejdek. Pro každé dítko, které splní všechny technické disciplíny, máme připraven unikátní dárek z naší vstřikovny plastů. Naši kolegové a kolegyně umí totiž více než jen výztuhy dveřních klik. Nechejte se překvapit,“ říká Martina Poštová, tisková mluvčí společnosti.

 

A tato akce není poslední, kterou k 20.výročí WITTE Automotive pro letošní rok a odbornou i širokou veřejnost chystá. V Nejdku mají již jasno, že 6.října 2012po dlouhých čtyřech letech dají návštěvníkům nahlédnout do svých provozů v rámci Dne otevřených dveří a 5.ročníku WITTE Noci techniků a konstruktérů.



autor: witte
vytvořeno - 18.6.2012
Počet shlédnutí: 722

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz