ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
1502.jpg

Dřevostavby se stávají rok od roku stále oblíbenějšími. Hlavními důvody, proč se při stavbě rodinných domů lidé rozhodují pro dřevostavbu, bývá cena a rychlost výstavby. Dřevěné domy mají řadu dalších výhod, ale i nevýhody oproti stavbám zděným.
neniobr.jpg

S nárůstem cen energií v 90 letech mnozí vlastníci domů své objekty zateplovali. Ovšem tloušťka zateplení v té době se pohybovala od 50 do 90 milimetrů, což současným standardům již zdaleka neodpovídá. Řešení existuje.
1496.jpg

Každý majitel staršího domu si klade otázku, kolik ušetří při zateplení domu a za jak dlouho se náklady vrátí. Je nutné si uvědomit, že topná sezóna v našich podmínkách je zhruba 8 měsíců a v horkých letních měsících se náklady zvyšují o ochlazování.
1492.jpg

Mnoho majitelů domů uvažuje o přeměně staré půdy využívané pouze jako skladiště na komfortní obytný prostor.
1489.jpg

Životnost domů a stavebních materiálů není věčná. Stárnutí a poškození se po určité době týká i panelových domů. Kvalitní rekonstrukcí lze nejen prodloužit životnost budovy, ale i zkvalitnit komfort bydlení.
1486.jpg

Možnost využívat balkony a lodžie i za nepříznivých povětrnostních podmínek umožnuje jejich zasklení. Zasklením balkonu zvýšíte komfort svého bydlení.
1483.jpg

Starší bytové domy mívají velice často problémy s balkony. Časté bývá zatékání, uvolněná dlažba nebo i zrezivělé či uvolněné zábradlí. Statika starých balkonů bývá často narušená.
1472.jpg

Většina majitelů starších domů si už uvědomila, že nezateplený dům má vysoké provozní náklady a nižší komfort bydlení. Zateplení domu ale není pouze výměna oken. Velké množství tepla uniká obvodovými stěnami, střechou i při špatném větrání.
1470.jpg

Prečo zvoliť slnečné kolektory od firmy THERMO|SOLAR
1469.jpg

Energie2 oslovuje zákazníkov kúriacich elektrinou

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz