ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1340 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

V ČR postupně dochází ke změně ve výstavbě budov směrem k energeticky účinnějším domům.
neniobr.jpg

Je velice těžké přesně porovnat ceny plastových, dřevěných, dřevo-hliníkových či hliníkových oken. Cena oken je závislá na mnoha proměnných (členění oken, použité sklo, použité kování atd.).
neniobr.jpg

Bydlení v zatepleném domě přináší nejen úspory za vytápění, ale i zdravější a komfortnější bydlení.
neniobr.jpg

Součástí kompletního zateplení budovy je určitě i zateplení obvodového zdiva. Nejčastějším způsobem zateplení vnějšího zdiva je takzvané kontaktní zateplení.
neniobr.jpg

Tepelné mosty ohrožují stavbu, její funkčnost a snižují kvalitu bydlení. Jedná se o skrytou vadu stavby, jejíž odhalení a odstranění zpravidla není jednoduchou záležitostí.
neniobr.jpg

Kvalitní okna zamezují nežádoucím únikům tepla. S vývojem stavebnictví a nových technologií se konstrukce oken mění.
neniobr.jpg

Střecha je po oknech a fasádě dalším zásadním zdrojem úniků tepla z domu. Její tepelné izolaci je důležité věnovat dostatečnou pozornost.
neniobr.jpg

Mnozí lidé se domnívají, že po výměně oken a zateplení stěn domu polystyrenem budou mít v bytě zvýšený výskyt nebezpečných plísní.
neniobr.jpg

Při zateplování domu se nejčastěji hovoří o výměně oken a zateplení fasády. U starších nezateplených domů je běžné, že střechou uniká zhruba 20% tepla. Únik tepla střechou tak nelze opomíjet.
neniobr.jpg

Střecha chrání podstřešní prostory před povětrnostními vlivy a zajišťuje tepelnou izolaci. Majitelé objektů ale mají na ploché střechy ještě další požadavky.

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz