ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
neniobr.jpg

Kvalitní okna zamezují nežádoucím únikům tepla. S vývojem stavebnictví a nových technologií se konstrukce oken mění.
neniobr.jpg

Střecha je po oknech a fasádě dalším zásadním zdrojem úniků tepla z domu. Její tepelné izolaci je důležité věnovat dostatečnou pozornost.
neniobr.jpg

Mnozí lidé se domnívají, že po výměně oken a zateplení stěn domu polystyrenem budou mít v bytě zvýšený výskyt nebezpečných plísní.
neniobr.jpg

Při zateplování domu se nejčastěji hovoří o výměně oken a zateplení fasády. U starších nezateplených domů je běžné, že střechou uniká zhruba 20% tepla. Únik tepla střechou tak nelze opomíjet.
neniobr.jpg

Střecha chrání podstřešní prostory před povětrnostními vlivy a zajišťuje tepelnou izolaci. Majitelé objektů ale mají na ploché střechy ještě další požadavky.
neniobr.jpg

Ceny energií neustále rostou a lze předpokládat, že stoupat budou i nadále. Stanovit sílu zateplení záleží na aktuálních a zejména na budoucích cenách energií a současných cenách izolačních materiálů.
neniobr.jpg

Jedním z nejdůležitějších faktorů při kompletní zateplování domu je zabezpečení objektu proti tepelným ztrátám střechou. Tepelná izolace střechy je důležitá i z mnoha dalších důvodů.
neniobr.jpg

Majitelé domů v Čechách poměrně dobře rozumí zateplení a vědí, že dobře zateplený domů je cestou ke snížení nákladů za energie.
neniobr.jpg

Nejčastěji z touhy ušetřit nebo z neznalosti správných postupů se Češi dopouští mnoha chyb při zateplování fasád svých domů.

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz