ODKAZY

 

Centrální vysavače

Beam je světoznámá značka centrálních vysavačů. Značka je součástí holdingu Electrolux, což je největší světový výrobce na centrální vysavače. Stále více a více zákazníků se zajímá o možnosti centrálního vysávání, neváhejte a pořiďte si centrální vysavače právě nyní.

Garážová vrata

Společnost Olymps Door je předním dodavatelem garážových sekčních vrat ve střední Evropě. Vzhledem ke zkušenostem jsme schopni nabídnout garážová vrata do všech možných domů i komerčních center. Na našich stránkách objevíte i návrhář vrat.

Server AiNews obsahuje 1323 článků a 23 čekají na schválení administrátorem.

Líbí se vám tento web

 

 39%

 

 26%

 

 7%

 

 10%

 

 17%

odpovědí: 138
1596.jpg

Mnohé stavební materiály jsou pórovité, a tudíž mohou obsahovat vlhkost. Jedná se o přirozený jev. Pokud vlhkost nepřesáhne určitou hranici, nejedná se o závadu.
1593.jpg

Při výběru plastových oken je důležité zvážit řadu faktorů, abyste získali nejvhodnější variantu pro váš domov. Při výběru plastových oken se zaměřte zejména na následující klíčové body.
1590.jpg

Spodní prádlo by mělo poskytovat uživateli maximální pohodlí a komfort. Společnost uvex přichází na trh s bezešvým spodním prádlem uvex suXXeed, které splňuje nejnáročnější požadavky uživatelů.
1587.jpg

Kvalitní termokamera vytvářející ostré a detailní infračervené snímky pomáhá při analýze pláště budov. Termografická měření úniku tepla odhalí špatně tepelně izolovaná místa i tepelné mosty.
1584.jpg

Ano, výměna oken může výrazně snížit energetickou náročnost domu a přinést řadu výhod nejen v oblasti energetických úspor.
1581.jpg

Zateplení domu přináší řadu výhod, které mohou ovlivnit jak komfort obyvatel, tak i energetickou efektivitu budovy.
neniobr.jpg

Zateplení domu je proces, který umožňuje zvýšit komfort tepelné izolace budovy, což může výrazně snížit náklady na vytápění a bydlení. Existuje několik způsobů, jak provést zateplení domu:
neniobr.jpg

Při zateplování domů se nejčastěji používá bílý fasádní polystyren, šedý fasádní polystyren či minerální fasádní izolace. Který z materiálů je nejvýhodnější?
neniobr.jpg

V ČR je zhruba 210 tisíc bytových domů a z toho je 156 tisíc bytových domů postavených před rokem 1980. Většina těchto starých bytových domů doposud neprošla kompletní rekonstrukcí, která by snížila energetickou náročnost a zvýšila komfort bydlení.
1567.jpg

Tak jako ve všech oblastech stavebnictví nastává rychlý vývoj i v oblasti výroby oken. Oproti minulosti se nabídka pouhých oken dřevěných rozšířila o okna plastová a hliníková.

© 2010 - 2024 AiVision, s.r.o. - tvorba webových stránek, AiVision na Seznam.cz